Gaat u op vakantie? Of bent u wegens ziekte of ongemak tijdelijk niet in staat om uw dieren zelf te verzorgen? Dat is waar ik u kan helpen.

Verzorging van uw hond, kat of andere huisdieren

Om u te helpen kom ik 1 of meerdere malen per dag langs bij u om de verzorging over te nemen. Dit kan gaan om het voeren en vers water geven, het schoonmaken van verblijven en kattenbakken schoonmaken, eventuele medische verzorging, lichaamsverzorging en natuurlijk lekker knuffelen en/of spelen.

In uitzondering is het mogelijk dat uw huisdier bij mij in huis kan komen. Dit geldt enkel en alleen voor de knaagdieren, konijnen en vogels.

Gaat u een dagje of een halve dag weg en u vindt het prettig dat ik tijdens uw afwezigheid in uw huis blijf om op te passen? Dit is geen probleem. Voor het oppassen maken we dan concrete afspraken.

Ten slotte kan ik tijdens de verzorging van uw dieren licht huishoudelijk werk uitvoeren tegen een kleine vergoeding. Denk hierbij aan stofzuigen, dweilen, containers aan de weg zetten, post oprapen.

Pet Health Coach

Voor uw vragen over bijvoorbeeld voeding, gezondheid, gedrag, opvoeding, gezondheid, dierenwelzijn en veiligheid.

Meer informatie hierover volgt nog.

De individuele wandelservice

Voor uw hond(en) bied ik de individuele wandelservice aan. Op deze manier krijgt uw hond alle aandacht die het nodig heeft. Dit is ook alleen maar prettig als uw hond wat lastiger of angstiger is met andere honden, of al op leeftijd is en lekker rustig aan moet doen.
U kunt van de wandelservice gebruik maken wanneer u een keer geen tijd heeft ,niet in staat bent te wandelen of een dagje weg bent.

Paardenverzorging

Ik kan uw paarden komen verzorgen als u op vakantie gaat of een dagje weg. Ook kan het voorkomen dat u door omstandigheden tijdelijk minder of niet goed meer kunt zorgen voor uw paard. Hier kan ik u komen helpen. We maken dan afspraken wat allemaal nodig is. Dit kan zijn het mesten van de stal, weidegang verzorgen, het paard verzorgen en van beweging voorzien. Dit kan zijn stappen aan de hand, longeren of rijden.

Als u een paard heeft dat aan het revalideren is en u moet meerdere keren per dag het paard van beweging voorzien en u heeft daar geen tijd voor of moet uw paard andere medische zorg hebben? Hierbij kan ik u helpen. Ik kan voor uw de zorg overnemen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen.