Kennismaking

Na ons eerste contact via de mail of telefoon kom ik bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, bespreken we uw wensen en de mogelijkheden, maken we afspraken en nemen we wat gegevens door. Na aanleiding van het eerste gesprek werk ik de gemaakte afspraken uit in een overeenkomst die ondertekent dient te worden. Ook is het belangrijk dat u akkoord bent met de algemene voorwaarden. Deze zal ik van te voren mailen zodat u het rustig kan doornemen.

Tijdens dit gesprek kunt u alles vragen om een goed vertrouwen te ontwikkelen.

Hoe dan verder

Als alles afgesproken is dan wordt er indien nodig een sleutel contract getekend. Hier staan duidelijk afspraken in omtrent uw huissleutel en de privacy. Uw huissleutel zou nooit worden voorzien van uw naam of adres zodat het niet te herleiden is naar u bij verlies of diefstal.

Tijdens uw afwezigheid, bijvoorbeeld een vakantie, zal ik u per mail of WhatsApp op de hoogte houden. Zo weet u altijd hoe het is met uw geliefde dier(en). Als u thuiskomt wordt dat duidelijk besproken met elkaar zodat ik zeker weet dat u zelf de zorg weer overneemt.

Als alles duidelijk en goed afgesproken is voor beide partijen kan ik aan de slag gaan met het verzorgen van uw dieren.

Achteraf krijgt u een factuur per mail of per post, dat is aan u.

Mijn werkgebied

Gemeente Renkum: Renkum, Heelsum, Doorwerth, Wolfheze, Oosterbeek en Heveadorp.